BARVA TRADIčNí PřEDNí DVEřE NICOLE KIDMAN JE OHROMUJíCí – ODBORNíCI říKAJí, žE STíN PřIDáVá HODNOTU VAšEMU DOMOVU

První dojem je důležitý, což dobře zná Nicole Kidman. Herečka sdílela video, které ukazuje fasádu svého domu, natřeného, aby udělal dojem.

KLIKNI NA ODKAZ A PODÍVEJ SE!

Barva předních dveří Nicole Kidman je krásně černá a lehce lesklá. Skvěle ladí s jejím krémovým domem, po jehož stěnách roste zelený břečťan. Bežný přístřešek s dvěma betonovými květináči přidává na zahradním anglickém doteku. Celkový dojem je naprosto ohromující.

Barva obývacího pokoje Kevina Costnera přenáší uklidňující a luxusní energii

Může to vypadat jako drobnost, ale přední dveře mohou mít obrovský dopad. „Kvůli konkurenčnímu trhu je klíčové, aby nemovitosti okamžitě vyvolávaly trvalý dojem. A zde nastupuje síla barev vnějších omítek domu. Viděli jsme na vlastní oči, jak vytvoření ikonických dveří může obyčejný majetek proměnit v mimořádný,“ řekla Beatrice Brown, odbornice na nemovitosti z Curran’s Home, časopisu Homes & Gardens.

I když může být obtížné dekorovat s černou barvou, v případě předních dveří to za to stojí. Odborníci říkají, že tento odstín zvyšuje atraktivitu chodníku. Brown tvrdí: „I když se často doporučuje neutrální základ, barevné detaily mohou zvýšit vizuální zajímavost domu, aniž by přetížily celkový vzhled.“

Pokračuje: „Zvažte začlenění barevných detailů do předních dveří, okenic nebo povrchových úprav, abyste vytvořili ohniska pozornosti a přidali osobnost exteriéru.“ V případě Nicole kontrast temné černé barvy vytváří silný dojem na krémovou barvu zbytku domu. Pro ty, kdo chtějí prodat své domy, Kidman nabízí dokonalý recept na zvýšení atraktivity.

Kromě nemovitostních výhod je natření předních dveří černou barvou ohromující estetickou volbou. Megan Slack, specialista na styl celebrit z Homes & Gardens, říká: „V posledních letech jsme ve významném množství domů celebrit viděli čím dál více černých dveří. Myslím, že tento vzhled získal popularitu pro svůj výrazný efekt; vždy je to odvážné a dramatické s silným dojmem.“

Pokračuje: „Zvláště miluji lesklou černou povrchovou úpravu, kterou Kidman vybrala pro svůj dům. Někdy matný černý vzhled může pohlcovat světlo, ale lesklý povrch ho odráží, poskytujíc světlejší a jasnější vzhled. Také přidává jemný luxus k vzhledu, který váš dům činí ještě elegantnějším a luxusnějším.

Zdroj: Homes & Gardens

Zůstaňte v obraze na naší stránce Facebook.

Tento obsah byl přeložen pomocí AI.

O post Barva tradiční přední dveře Nicole Kidman je ohromující – odborníci říkají, že stín přidává hodnotu vašemu domovu apareceu primeiro em DecorStyle.

2024-05-03T03:57:12Z dg43tfdfdgfd