HANYCHOVá UKáZALA NOžKY, PAGáčOVá S VYSOKýM ROZPARKEM A MAUREROVá S VýSTřIHEM Až K PUPíKU. ŽHAVá MóDA Z IVETY

Pozvané osobnosti si nenechaly ujít premiéru závěrečné řady minisérie Iveta. Událost se uskutečnila v pondělí 6. května v pražské Lucerně. Mezi přítomnými nechyběla třeba herečka Patricie Pagáčová. Té to velmi slušelo, stejně jako moderátorce Ivetě Maurerové, která všem vytřela zrak svým hlubokým výstřihem. Na místě byla i redakce eXtra.cz.

V pražské Lucerně to žilo. Uskutečnila se premiéra poslední série Ivety, která pojednává o zesnulé zpěvačce Ivetě Bartošové. Událost si nenechala ujít pořádná dávka českých celebrit.

Nechyběl syn zesnulé Bartošové Artur Štaidl. Ten přítomné překvapil novým knírkem. Kromě toho na sobě měl dobře padnoucí vínové sako, černé společenské kalhoty a také červenou kravatu se vzorem. Svým outfitem rozhodně nic nezkazil a byl oblečen velmi elegantně. Barvou také perfektně ladil se šaty svého dámského doprovodu.

Napjaté vztahy Artura Štaidla s Josefem Rychtářem. Roky mlčení, pokusy o kontakt i vytěsnění děsivých vzpomínek

Podivná Ornella s Agátou

Pořádně odvážný model zvolila moderátorka Iveta Maurerová. Ta se v poslední době dostala do zájmu médií hlavně svým vztahem s americkou zpěvačkou LP. Maurerová měla sněhobílé sako a pod ním neměla nic. Přítomným fotografům tak předvedla svůj dekolt. Sako doplnila o průsvitné kalhoty s flitry, páskem a bílé lodičky s psaníčkem a moc jí to slušelo.

Událost si nenechaly ujít influencerky Ornella Koktová a Agáta Hanychová. Bohužel ani jedné se outfit příliš nevydařil. Ornella oblékla rifle, které se celkově na slavnostní premiéru do Lucerny absolutně nehodí. Agáta zase vystavila všem na odiv své hubené nohy v minišatech, které také na slavnostní událost nejsou nejvhodnější. Přes černé šaty si navíc dala bundu a šťastný nebyl ani výběr obří kabelky, která byla sice od Yves Saint Laurent, ale to je ve výsledku úplně jedno. Obě se měly raději inspirovat u svých kolegyň, které zvolily dlouhé večerní šaty nebo kostýmky a k tomu decentní doplňky a hlavně psaníčka.

Doporučené video: Rozhovor s Ivetou Maurerovou.

Huňatá Písařovicová

Manželka hudebníka Ondřeje Brzobohatého Daniela Písařovicová oblékla kostkovaný overal s dlouhými kalhotami, který jí moc slušel. Přes něj si pak přehodila chlupatou vestičku v barvě hráškové zelené.

Na další outifty z premiéry se podívejte v galerii.

Související články

2024-05-07T18:02:03Z dg43tfdfdgfd