NEJVYšší čAS POřáDNě ZAPERLIT: NěžNé A NESTáRNOUCí PERLY NAJDETE V LéTě 2024 NA OBLEčENí, DOPLňCíCH I TENISKáCH

Okouzlení perlami. To je pocit, který si přinášíme z dřívějších sezón a stejně nápadně se profiluje i v nových kolekcích, tu současnou nevyjímaje. Tak co, jaký módní kousek s perlami si pořídíte tentokrát? Na výběr je totiž vskutku impozantní nabídka.

Dávno nepatří jen šperkům, náhrdelníkům, náušnicím či prstenům. Perly, tedy především jejich dokonalé bižuterní napodobeniny, opět zdobí nejeden módní kousek, kterému nelze odolat. Najdete je tak jako drobné detaily triček či lehkých svetříků. Zdobí lemy šatů či sukní, sypou se po povrchu džín či šortek a samozřejmě není výjimkou ani hotová záplava perlových aplikací na šatech i doplňcích, třeba velmi líbivých roztomilých kabelčičkách.

Módní trend jako třpytivý suvenýr od moře: Nosí se kabelky věrně napodobující škeble a lastury

Detail, který zjemní každý outfit

Perly prostě nemůžeme v žádné módní době opomínat. Když je navíc k dispozici způsob, jak neutratit majlant a přesto je mít po boku na každém kroku, není důvod se jim vyhýbat. Jsou velmi ženské, nestárnou a zjemní sebedrsnější módní střih.

Trendy tenisky roku 2024: Nosí se robustní, retro kousky i modely jako vytažené z popelnice

Perly dominují také stylovým doplňkům

S těmito vlastnostmi tak pro ně není problém angažovat se na nejnovějších modelech tenisek, stejně jako na pohodlných pantoflíčcích, vysokánských sandálcích a střevíčcích s podpatky až do nebe nebo mezi neodolatelnými ozdobami do vlasů.

Trendy barva jara 2024: Hitem bude univerzálně slušivý odstín nebesky modré, stačí najít ten správný tón

Kde se po perlových módních trendech poohlédnout?

Zalistujte si tedy galerií, kterou najdete pod článkem a neodolejte některému z novátorských perlových trendů, které máte na dosah. Odmění se vám ryze ženským prvkem, který si zamilujete a nebudete chtít odložit minimálně po celé léto.

Galerii s perlovými trendy najdete pod článkem.

Související články

2024-05-04T16:23:29Z dg43tfdfdgfd