VELKá VěšTBA NA KVěTEN PRO LVY: ČEKá VáS SKVěLá PRACOVNí NABíDKA A S Ní I VíC PENěZ

Co čeká Lvy v pátém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaká bylinka vám přinese peníze? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na květen vám z tarotových karet vychází Rytíř disků, což je karta, která říká, že budete hodně v zajetí logického uvažování. Nebudete všemu hned věřit, ale budete si chtít na vše nejprve sáhnout. Půjde vám skvěle učení nových věcí, což vás posune zase o kus dopředu.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty slibují, že se vám bude dařit jak po materiální stránce, tak i v práci. Ale budete pro to muset něco udělat i vy. Příležitosti budou, máte možnost nějaké věci hodně posunout. Hned začátkem měsíce vás může překvapit nečekaná návštěva. V práci dostanete nějakou nabídku na zodpovědnější post, přijde s tím i patřičná odměna. A je to jen o vás, jestli si budete věřit, že na to máte, nebo ne. Radost vám udělají děti i přátelé.

V polovině měsíce k vám přijde někdo pro radu a vy si toho člověka získáte a do budoucna navážete vcelku pěkné vztahy. Odměnou vám bude vědomí, že jste vykonali dobrý skutek.

Třetí dekáda je o lásce, jiskření a flirtování. Ale je tady také malé varování. Ten, kdo s vámi bude totiž flirtovat, to nemyslí úplně vážně, chce se jen bavit. Pokud se chcete i vy jen pobavit, pak je to v pořádku. V opačném případě by to pro vás nemuselo být úplně šťastné.

Bylinka pro Lvy na květen

Vaší bylinkou pro květen je divizna. Když rozházíte květy z divizny po pracovišti, přinesou vám podle starých tradic zisk. Když ji budete nosit u sebe, bude vám dodávat odvahu. V povlaku na polštář dokáže odhánět zlé sny. Co dalšího umí, si poslechněte v úvodním videu.

Květnový výklad karet pro znamení Lva od Helen Stanku:

Zdroj: autorský text (Helen Stanku - Kartářky světla)

2024-04-23T03:30:51Z dg43tfdfdgfd