VIDEO: LIZ HURLEY UKAZUJE DETAIL V MáVAJíCíCH šATECH BěHEM NOčNí PROCHáZKY POD MěSíCEM BEZ SPODNíHO PRáDLA

Liz Hurley. Foto a video: Instagram @elizabethhurley1.

Hvězda Austin Powers, Liz Hurley, zvýšila teploty, když se objevila v bílých letních šatech během noční procházky pod měsícem bez spodního prádla

+ Klikněte zde pro zobrazení videa

Jen zřídka nechá týden uběhnout, aniž by své fanoušky neaktualizovala dalším horkým snímkem v našem feedu.

+ Lottie Moss září na Instagramu v plážovém outfitu

A v sobotním příspěvku (4) to nebylo jinak, když herečka Liz Hurley zvedla teplotu v průhledných bílých šatech. Během posledních dní 58letá blondýnka vyvolala závist mezi svými fanoušky, když dokumentovala svůj luxusní únik na Maledivy online.

Je spravedlivé říci, že její poslední klip nezklamal, protože matka jednoho vypadala během noční procházky doslova senzačně. Hollywoodská hvězda se pochlubila svou štíhlou postavou a širokým dekoltem v bílých šatech s vysokým límcem, které měly dramaticky otevřená záda.

Liz dokončila svůj vzhled make-upem, který zdůraznil její mladistvý lesk s špetkou tvářenky na lícních kostech.

Přidala trochu bronzového tónu na výšky svého obličeje, který doplnila o hnědou stínovou barvu na svá víčka. Herečka přidala černou řasenku na své vlající řasy a dokončila smyčku trochou nude růžové rtěnky na svých podpisových rtech, které zakryla leskem na rty.

Hvězda začala otáčet a tancovat na pláži, zatímco hit Mondo Bongo od Mescaleros hrál v pozadí. Jak hvězda kroužila v rytmu hudby, její mávající se šaty končící na lýtkách daly fanouškům nahlédnout na její boční prsa, když mávala rukama ve vzduchu podle hudby.

Přidala popisek k příspěvku: “Tančím pod měsíčním světlem v mém stříbrném měsíčním šate na kouzelných Maledivách #moon #bliss.” Netrvalo dlouho, než ji její věrná legie fanoušků zaplavila chválou hned po zveřejnění.

+ Klikněte zde pro zobrazení více videí s Elizabeth Hurley

Foto a video: Instagram @elizabethhurley1. Tento obsah byl vytvořen s pomocí AI a redakčním týmem zkontrolován.

The post Video: Liz Hurley ukazuje detail v mávajících šatech během noční procházky pod měsícem bez spodního prádla appeared first on Instafamosos.

2024-05-05T10:20:55Z dg43tfdfdgfd