6 TIPů PRO úSPORU MíSTA V MALé KOUPELNě

Užívání si malé koupelny nemusí být zážitek claustrofobie. S trochou kreativity a pár chytrých návrhových triků lze i ten nejmenší prostor proměnit v funkční a esteticky příjemné prostředí.

Zde jsou šest schválených návrhářůmi triků pro úsporu místa a co nejlepší využití obsazeného prostoru:

5 způsobů, jak udělat vaše šedé kuchyňské skříňky modernější a elegantnější

Chytré Vertikální Úložiště

Když je horizontální prostor omezený, podívejte se nahoru. Instalujte poličky na zeď nebo vertikální skříně, abyste co nejlépe využili stěny. Visací koše nebo háčky jsou skvělé pro zavěšení ručníků nebo uložení základních koupelnových potřeb.

Strategické Osvětlení

Dobře promyšlené osvětlení může vizuálně otevřít prostor a učinit ho přívětivějším. Zvolte vestavěné světla na strop nebo LED osvětlení na poličkách, abyste vytvořili širší a vzdušnější atmosféru.

Zrcadla pro Zvětšení Prostoru

Zrcadla nejen odrážejí světlo, ale také vytvářejí iluzi většího prostoru. Zvažte instalaci celotělového zrcadla nebo velkého zrcadla nad umyvadlem, abyste vizuálně rozšířili koupelnu.

Multifunkční Nábytek

Vyberte si nábytek, který slouží k více účelům, abyste ušetřili místo. Například umyvadlo s vestavěnými skříněmi nebo vana s integrovanými policemi může nabídnout dodatečné úložný prostor bez kompromisu ve stylu.

Skleněné Stěny nebo Sprchové Závěsy

Místo tradičního sprchového závěsu zvažte instalaci skleněné stěny nebo průhledného závěsu. To pomůže zabránit vizuálnímu dělení prostoru a vytvoří pocit kontinuity a prostornosti.

Jasná a Koherentní Barevná Paleta

Světlé a neutrální barvy dělají zázraky v malých prostorech, protože odrážejí světlo a vytvářejí pocit otevřenosti. Zvolte jemné odstíny bílé, šedé nebo béžové pro stěny a

příslušenství a držte koherentní barevnou paletu po celé koupelně.

S těmito jednoduchými triky je možné proměnit malou koupelnu v oázu klidu a funkčnosti, maximalizovat každý dostupný centimetr a vytvořit pohodlné a přívětivé prostředí.

Zůstaňte v obraze s našimi novinkami na naší stránce na Facebooku.

Tento obsah byl přeložen pomocí AI.

O post 6 tipů pro úsporu místa v malé koupelně apareceu primeiro em DecorStyle.

2024-04-24T02:57:05Z dg43tfdfdgfd